Usluge

pio-floris

Projektovanje, izvođenje i održavanje

Projektovanje zelenih površina podrazumeva izradu idejnog rešenja ili Glavnog projekta. U njima se predlaže izgled slobodnih površina preko nivelacije terena, sastava i slojeva zemljanih podloga, kao i odabira biljaka, u skladu sa uslovima na lokaciji i željom klijenata.

uredjenje bilnim materijalom-floris

Uređenje enterijera biljnim materijalom

Pored uredjenja zelenih površina , Floris d.o.o.  se bavi i uredjenjem enterijera biljnim materijalom (saksijsko cveće, aranžmani od svežeg, suvog i veštačkog cveća…) U stalnoj sprezi izmedju uslova u objektima koje uredjujemo i željama i potrebama klijenata, Floris d.o.o. uspešno, uredjuje brojne poslovne objekte, ambasade, rezidencije, javne ustanove, hotele, ugostiteljske objekte, privatne kuće, kuće za odmor… Read more about free spins casino mobile.

biodekoracija-floris

Biodekoracija i prodaja cveća

U okviru Floris d.o.o. 2011. godine je osnovan maloprodajni objekat  FLORIS ART. Floris Art se bavi prodajom rezanog i saksijskog cveća i izradom cvetnih aranžmana, buketa i biodekoracije za sve prilike (venčanja, proslave, promocije, sajmovi, filmski festivali, koncerti i drugi javni dogadjaji…) Osim cveća, Floris Art se može pohvaliti i specijalnom ponudom posuda za aranžmane od rezanog  cveća. Posude kojima raspolažemo su odabir i dizajn Djordja Varde, čuvenog floralnog dizajnera hotela Ritz u Parizu, medju kojima naročito izdvajamo posude sa epruvetama, za koje se može reći da su zaštitini znak Djordja Varde i koje će svaku svečanu priliku učiniti još elegantnijom. Floris Art je trenutno  jedini u Srbiji koji raspolaže ovom vrstom posuda.